PMF Mechanical breidt uit.

Terug naar Nieuws
PMF Mechanical breidt uit.

Aan het einde van 2015 heeft PMF Mechanical de groep weten te versterken met de overname van Machinefabriek Noordhof in Hellumen Blancke Metaal in Zandpol.  

PMF verwacht met de overname van Blancke (ruim 30 medewerkers) haar positie in de Oostelijke regio  te versterken. De locatie naast buurman DSM Resins (Aliancys), de industrie in en rond Emmen en het naburige olieveld Schoonebeek is voor PMF een belangrijke overweging geweest. Blancke is vooral sterk in apparatenbouw, mechanische revisies en onderhoud en nieuwbouwprojecten voor de (petro)chemie, olie en gas en andere procesindustrieën. De activiteiten worden ondergebracht in PMF Industrial Services BV en er wordt doorgestart op de bestaande locatie in Zandpol bij Emmen. 

Noordhof (12 medewerkers) was met name sterk in mechanisch onderhoud en projecten voor de waterschappen en andere water gerelateerde bedrijven en ook had men goede referenties in de chemische industrie in Noord Nederland. Deze activiteiten worden ondergebracht in PMF Water Solutions BV. Er zal een zorgvuldige integratie met de activiteiten van de vestiging in Delfzijl plaats vinden zodat de noodzakelijke efficiency zal worden geborgd.

Momenteel biedt PMF Mechanical werk aan ruim 190 medewerkers waarvan er ruim 150 in vaste dienst zijn.

 
 

Bekijk ook

PMF Mechanical investeert in zonne-energie, eerste fase gereed!

Locatie: Uithuizen

  PMF Mechanical produceert sinds half maart 2019 haar eigen elektriciteit. …
 
Lees het hele bericht >>

Offshore Energy 2018

Locatie: Amsterdam

PMF will be present at Offshore Energy 2018 in Amsterdam on the 23rd and 24th of October 2018.…
 
Lees het hele bericht >>

Promotiedagen 2018

Locatie: Groningen

PMF zal aanwezig zijn op de 32e Promotiedagen in het Martiniplaza in Groningen op 6 en 7 november 20…
 
Lees het hele bericht >>